Meny Lukk

Kanalisering

Kanalisering

Kjære Kvinner/Menn

En tid for vurdering av lysets kraftige stråler til Jorden.

Jorden Moder Jord, er det enorme kunnskaper i, men hun er fortsatt satt utenfor av menneskene sine handlemønstre.

La oss alle hjelpe henne til en ny tid av lyskraft.
Verden trenger dette i sin skapelse av nye formasjoner. NY TID!

Mennesker ble teknologiske. De endret struktur til en veien av mekanisme. Vi skulle snudd, men gikk dypere i teknologi. Det finnes i universet, en meget sterk og bra teknologi, men den er skapt i kjærlighet. La oss alle omfavne dette vakre lyset.
Bringe denne kunnskap ned til de som trenger den.

Nå er vår Jord meget gammel. Norge med sine unike mønstre, i slutten av Jordknuten, ligger en vakker Keltisk Kule, med vakre mønstre. Vi sier keltisk fordi det ligner.
Mediter på å gi lys til denne, fra ditt indre vakre lys.

Finn den lille gutten, se når du var lykkelig!
Finn et øyeblikk hvor du kjente noe spennende, boblene i magen din.

Send inn den kraften, i knuten. Se for deg den feminine kraften komme. Hun som er Gudinne, skapelsen. La henne omfavne Moder Jord, så i hjertet av knuten. Skape lysets lys inn mot knuten. De møtes i lyset av kraft.

Det feminine skaper. Det maskuline står rundt og holder energien oppe. Det lyser opp en vakker stråle. Denne henter den lille gutten, inn til hjertet sitt. Den gir den videre til alle guttebarna. Kall på de alle, så de står rundt Moder Jord. De er hellige skapere, voktere av henne selv, Moder Jord.

Kall på henne, hun som skaper. Alle jentebarna åpner sitt hjerte. De kaller inn mer skapelse. Lysets vogge for ny skapelse. La deg omfavnes av det vakre lyset. For nå er tiden inne. Den voksne mannen, den voksne kvinnen. La dere hente inn lysets hav, lysets sol.

Da omfavnet vi alle til slutt Moder Jord. For jeg er sterk, jeg er fri fra alt gammelt, jeg er kunnskap. Jeg er elsket, jeg er en skapelse. Lyset er rundt meg, inni meg. Lyset er i hjertet mitt. Fordi jeg er lyset.

La meg omfavne meg selv i lysets lys, hente kunnskap i Moder Jords hellige røtter. Jeg beveger meg på Moder Jord. Jeg bor her. La meg hver dag bringe deg lysets kjærlighet. Ingen flere vonde tanker, ingen flere uff, sinne, frustrasjon. Livet er en Hellig gave. Skaper du lyset endrer ditt indre seg. Gir du lys, blir du healet selv. NÅ kjære medmennesker, ikke mere prating. Nå er skapelsen kjærlighet.

Adonea Cha MeRi

Leanchi Anninie

God Jul og Godt Nyttår!!


Denne kanaliseringen går til menneskene før Julen starter!

Dato for sending sammen er:
* Julaften kl.24:00
* 2. Juledag kl.13:00
* 1 Nyttårsdag kl.13:00
* 5. Januar kl.18:00
* 14.Feb. kl.18:00
* 1.Mars kl.18:00

Alt kan gjøres utenom, men da er jeg med alle guidene dine ifra før.
Send meg gjerne en melding om hvilken dag du er med, eller mail.
tlf: 92 23 14 79
Naomi Sol

NB! Du kan nå også bestille en personlig kanalisering for året 2024!