Meny Lukk

The Board of Angels

Kurset holdes vanligvis helger, lørdag og søndag men kan også holdes hverdager med Naomisol.
Pluss ekstra på Skype med forhøyninger.

(Kurset kan utføres på nær eller som fjernundervisning via f.eks. Skype!)

Kurspris: 8000,- (NB! uføre med mulighet for tilbud)
Depositum ved påmelding er 1500,-
Kurstider: 11 til 18 Lørdag og Søndag

* Det blir muligheter i flere deler av Norge å bli med på seremonier, både ute og inne!

Seremoniene kan man være med på både med og uten å ha tatt kurset!
Seremoniene er alltid veldig fine å være med på både før og etter man har tatt kurset. Alle som er med på en seremoni får et tegn, de som har tatt kurset hos meg tar med eget kursmateriale, lys og tegn.

Moder jord trenger oss, hun trenger alt av det nye vi kan gi henne, fra hjertet og av kjærlighet, empati og gode tanker. Alt det nye og alt levende i hennes atomer blir så vakre. Wow! Dette er mitt største ønske. For når moder jord har det godt, får vi det godt også. Det var meget stort å gå dette vakre kurset, boarden i seg selv er helt magisk, men denne var så myk, så mye kjærlighet, at Hjertet nesten fikk vinger, Vakkert!

Board av engler kan bli gitt på fjern og på nær, jeg kan også utdanne deg med dette kurset på f.eks. skype. Jeg ble sertifisert av Channie som lærer den 30.4 17 for dette kurset.

Det lages også et vakkert board Englevann som kan bli gitt på smerte områder, på chakra m.m. I vannet legges alt som mennesket trenger i sin åndelige utvikling videre og som menneske.

Bare helt utrolig sterkt og vakkert. Jeg ønsker dere alle en helt utrolig vakker og sterk inngang til deg selv og din vekst i åndelighet, med The Board of Angels.

Naomi Sol.
(aktiviteter blir lagt ut på naomisol.no)
epost: naomisolvivi@gmail.com
mobil: 92 2314 79


Hva er The Board of Angels?
– Kurset er laget av Channie West.

Jeg begynner med å si at vi alle lever i det vi kaller for Den Første Realiteten. Det finnes også noe som er så Enormt mye større en den, dette kalles for Den Andre Realiteten. Det er derifra som The Board of Angels har sin opprinnelse fra. I den Andre realiteten finnes det noe som heter The Board of Knowledge. Den store og mye omfattende The Board of Knowledge har 5 Boarder. Hver og en av disse finnes nedtegnet på papir. Hver Board har 36 tegn, Til sammen altså 180 tegn på alle Boardene. Likevel er og betyr disse så ufattelig mye mer, enn kun 180 tegn på papirene de skrives på. Det finnes et enormt dypt og ufattelige mange Hemmelige og Skjulte tegn, med mer. Faktumet er at The Board of Knowledge og disse tegnene til sammen, representerer de allting, alt og alle som eksisterer eller kommer til å eksistere, samt allting, alt og alle som en gang i tiden har eksistert og dette gjelder presis overalt i den Første Realiteten.

The Board of Angels er, sammen med Board of knowledge, som en dypere forklaring og essens av alle Gudommelige Englevesen fra den Andre Realiteten. Også denne underliggende Board har 36 egne tegn, denne og de Gudommelige englevesenene ligger til grund for alle former av englevesen i denne Første realiteten. Engler og andre former av bevingende vesener og skapelser, deres eksistens og hele den oppbygging av struktur etc. finnes med og beskrives faktisk gjennom The Board of Engler. Det er som det er en resept, som i seg selv tillater oppkomst og eksistenser av alle former av Engler. Gjennomen forståelse for og gjennom å bruke The board of Angels, kommer du i kontakt med ikke bare den Andre Realitetens Gudommelige Englevesen, men kan også bruke Realitetens alle Engler. Alle våre Engler dras til den som er bruker av The Board of Angels. Egentlig ber vi hit de Gudommelige Englevesenene, som normalt ikke tilhører til dette Universet eller vår Blå Skapelse. De tilfører oss nye muligheter, uventede løsninger, enestående hjelp og gode ideer som vi normalt sett, ikke kunne komme på i dette Universet eller vår Skapelse.

De som går dette kurset, har med noen mye høyere å gjøre med, enn hva som vi normalt bruker og å kalle Gudommelig på Jorden. For å tilpasse oss og The Board of Angels til denne vår Realitet, den Første Realiteten, så omfavner den også oss med i kurset, alle Univers, Den Blå Skapelsens kulturelt, de som er nevn og forekommende Englevesen og alt med vinger av skapninger.

Det finnes en veldig vakker mykhet i The Board of Angels og hos alle disse Tegn. Denne ydmyke mykhet finnes overalt i hele denne kraften, kvalitet og i fullkommende mening. Naturligvis finnes denne følelsen igjennom hele Kurset. Bruksområdene som Kurset gir oss er mange. Den tillater brukeren, Giveren, å svepe med inn i Engelens fantastiske Verden. Dette hender når vi bruker Angels Board Healing og gjennom Initieringer, Stegs åpninger, Oppgraderinger, Seremonier og gjennom tilvirking av Angels vann med mer.

Kurset handler om i tanke, å gi ut i sannhet og med ærlighet gi ut med Hjertet. Vi gir ut en myk følelse av at vi holder om og gir en hellig omfavnelse, av de mennesker, dyr eller den naturen vi møter, alt vi anser å arbeide med. Ingenting er for smått eller ubetydelig, for stort eller overveldende og det betyr at man kan arbeide med alt fra et lite Atom til hele Moderjord, Universet, Den Blå Skapelsen, Bortom, Før, Begynnelsen, Prime, det uendelige av det Uendelige etc. Så kurset gir oss veldig mye ufattelige måter å jobbe og fantastiske nye muligheter. Den som arbeider med engler arbeider også på den beste måten med sin egen åndelighet, utvikling og opplysning. Det kan ikke bli mye bedre enn det som finnes her.

Klem fra Channie, med vinger rundt dere. Sertifisert lærer for Norge; Naomi Sol