Meny Lukk

De Nye Chakraene

 

Vårt nye Chakra system

 

Kronechakra og dets kanal
er nesten ferdig og er vidåpent for å ta inn et høyere lys. Fargen skifter mellom sterkt hvitt, skimrende hvitt og perlemor tilsammen, samt et sterkt gyldent bakomliggende lys, som en Sol, og dens kraft. Den beste stenen er en Transparent Hvit Safir, (muligens med en toning mot gulnyanse, men ikke mot blått).

Pannens øvre chakra (ved hårfestet)
er nå mer åpent og kan tydligere hjelpe til med og ved det Tredje Øyets videre åpning. Dets hvite farge skimrer, skifter og glitrer, som vann. Det har også et tydelig skimmer av lyseblått i seg. Den beste stenen er en Lyseblå Akvamarin.

Tredje Øye
er større enn før og det bærer en klart, tydelig merkbar, kraft. Vi kommer til å heale med Tredje Øye chakra og Hendenes chakra, i et triangel for/ved skapelse. Fargen gløder av styrke og er klart lyseblå, som luft og vind. Den beste stenen er en Blå Topas.

Halsens Totalchakra
er igjen stort og fyllt med muligheter og kreative energier. Det tilpasser seg for nye språk og utrykksmuligheter, som f.eks. vibrasjonsspråket. Fargen er veldig myk grønn, som planter, vekster og nyutsprunget gress. Den beste stenen er en Grønn Peridot.

Thymus Totalchakra
er nesten fullkomment, det har funnet sin balanse nå. Dets lyse gule farge er enkel, men den bærer en aldeles egen mening. Det står for universet og fjerne stjerner. Den beste stenen er en Gull Labradorit.

Hjertechakraets helhet
er nå helt ferdigutviklet og lyser klart som solen selv. Fargen er gul med et tydelig skimmer av gull. Dette chakra står for skaperkraft, men også andre Gudommelige krefter. Den beste stenen er en Klargul Safir.

Solarplexus Totalchakra
er, og kommer alltid, til å representere styrken i oss og vårt mot. Fargen er klart gullgul, som metallet gull. Det står for Metall. Den beste stenen er en ren Gull Nugget.

Magens Totalchakra
er veldig sterkt nå, men ikke riktig klart enda. Det kommer til å bære følelsens styrke, og følenes sensuelle glød i den Nye Kjærligheten sammen med Basechakra. Fargen skimrer, spraker til og gløder med en dyp gulorange mot lyserød farge, som Ild. Den beste stenen er Karneol eller Ildopal. Den endelige stenen vil være Ildopal når chakraet er klart.

Basens Totalchakra
er nytt og ikke i full styrke. Fargen er rød, som blod. Står for Blod og og Levende Vesener og Materie. Den beste stenen er en Vinrød eller Lyserød til Blodrød Rubin.

Benenes Totalchakra (ved knærne)
er fult utviklet. Fargen er gylden og transparent samtidig, med mønsterfelt og år-ringer, som et tre. Den beste stenen er en Rutilkvarts med Gullfargede strå i. Legg stenen mellom benene.

Føttenes Totalchakra (under foten)
er nesten klare. Dette chakraet venter på Magechakraets utviklingsteg. Fargen er muldbrun mot brunsvart, likt Jord. Den beste stenen er en Apachetåre eller Svart Onyx. Den endelige stenen kommer til å bli Svart Onyx når chakraet er klart. Legg en sten mellom føttene.

Armenes og Hendenes Totalchakra (i håndflatene)
er de siste som blir ferdige. Disse chakraene skal hjelpe oss å skape materie. Fargen er blek, men skimrer allikevel trolskt som Månen. Står også for Antimaterie, Tid og Antitid. Den beste stenen er Hvit eller Gråhvit månestein. En sten i hver håndflate bør brukes ved et opplegg av alle stenene.