Meny Lukk

The Board Of Knowledge

bok

Mine opplevelser med The Board Of Knowledge

Som barn var jeg i sterk kontakt med utenomjordiske, mestre, engler, lysvesen, m.m…

Jeg har alltid ifra jeg var liten tegnet tegn. Som voksen prøvde jeg ut tegn på venner og familie. senere med mine klienter. Dette ble sterke opplevelser for dem, og for meg.

Når jeg nå gikk kurset The Borad Of Knowledge kjente jeg igjen en del tegn. Også struktur og tekst bak tegnene. Jeg opplever hver gang jeg skal åpne opp, at tegnene blir levende foran meg. Jeg blir varm i hele kroppen, og det bølger gjennom hjertet og ut i fingrene, og til personen / dyret eller plassen som får tegn(ene).

I dag forstår jeg at jeg alltid har hatt The Borad Of Knowledge med meg. Men først nå klarer jeg å sette det helt sammen i et system. Dette er meget sterkt, og jeg er meget ydmyk, som får lov å bruke tegnene og hjelpe menneskeheten på jorden. Jeg bukker dypt for dere alle som ønsker min hjelp.

Jeg kan ikke trylle. Noen dager kan det ta tid før tegnene setter seg. Andre ganger åpner det seg med en gang. Det er fordi sjel, ånd & kropp skal være helt klar for å ta imot. Denne uken har jeg åpnet opp veldig mange, og fått mange gode tilbakemeldinger.

Takk for at du leste mine ord.
Naomi Sol


121212.12

Dette er en meditasjon med åpningord /nøkkler for at man skal kunne gå dypere inn i seg selv & ut av andres energi.

Den nye tiden og energien trenger deg og meg, la oss gjøre dette i lag, 12.12.12 og den 21.12.12 ;
jeg er med dere i fra klokken 18 til 21 begge dager .

Den 21 kobler jeg meg på dere i fra Narvik,
da har jeg en gruppe der. 21.12 er jeg hjemme.
«Til 21.12 kan du sende meg ditt navn; da tar jeg deg med på en board forhøyning» les om «Board» på min hjemmeside (nyheter / blogg).

Mitt ønske med meditasjonen er at vi skal få gå dypere inn i oss selv og ut ifra andres energier. Vi bærer en el flere mønstre med oss vi ikke ser selv, og trenger å frigjøre oss. Med ønske om at energien skal være lettere for mennesket på jorden. Med fred i sjelen og den universelle kjærligheten inni oss, rundt oss til alt og alle. At du får bli fri til å stå i egen hjertekraft i deg selv ..

Slik åpner du den nye herte energien, du trenger:
– en bergkrystall eller en annen sten du har,
– penn og papir.
– en ting du er glad i
– og en blomst eller en plante som er levende.
«Du kan også bruke bilder, eller visualisere.»

* Meditasjonene / åpningene er delt opp i 3 faser1

* * * * * * * * * * * * * *

* Del en:
Sett på noe musikk du liker!
Start med å ligge ned om mulig, strekk deg ut. Føl at du ligger godt!

* Her skal du kunne se inn i moderjord, gaya og finne hennes puls.
Pust rolig inn ut rolig, så tar du å følger lyset til hjertet ditt, så ned i hele kroppen,

Se for deg at du når bunnen av jorden står her trygt, reis deg sakte opp, beveg deg til musikken du nå hører på.

La deg bevege sakte; se for deg at du svever; se for deg bølgene,
«Adena anaii» hjelper deg bruk ordene tre ganger. la deg fly in sveve inn i følelsen, fall til ro; la nå kroppen hente energi fra krone å ned til føttene dine …

Pust inn mere lys i hele deg. La mennesket stå frem for deg, en sjel som deg, hold hendene dine inntil sjelen, foren deg. se dypt inni deg selv. ligg eller sitt i ro i fem min. del en åpnes nå ifra meg med board. ta imot fra dine guider.

* * * * * * * * * * * * * *

* Del to
klokken 19 vi skal nå gå inn i elementene .
Det er nå du gjerne tenner et lys. Har en sten og en plante eller blomst ved siden av deg. Gjerne fysisk.. Sett deg ned eller ligg. Hold på stenen og la den bli som et fjell, se stenen vokse, dette gir deg en følelse i sjelen. La stenen bli ditt fjell. (Fra aragone.) Du er der alt og i en vakker harmoni her henter du krefter. Se for deg all energi stråle inni i en sten lik stråler med farger, Se for deg at du og er en slik stråle. La nå jorden løsne opp med stenen det gamle.

Vi skal nå gå i mot havet….
la deg fange av et vakkert hav / vann se hvor fin farge det har. Lukt litt ut i luften nå legg nå tungen bakover i ganen, la øynene se oppover bak lukkende øyne …. «jeg søker nå min sjel, en frigjøring» . La havet gi meg en ny energi .jeg er fri fri fri . leannna meliaziniell gir deg nå en forhøyning. en engleenergi kommer til deg…. nå boarder jeg en åpning.
la planten din nå følge deg i neste del

* * * * * * * * * * * * * *

* Del tre
Sitt med planten vi kaller nå på alle naturvesener alt av planter trær. la nå englevenner, lysvesen, alver å dyr komme nå; alle vesener, alle blomster. se for deg en bue i blomster. her sitter athene å gir deg lukt, smak. se for deg da du var liten; hvem plante likte du? se den planten / blomsten vokse . gå nå ut i et område det ikke vokser noe mere. der skaper du blomster, la det vokste. la det bli ny energi….

Så åpner du dine hender å finner penn & papir; skriv ned det du får opp av tegn / ord, dette er din fremtid. Finn noe du er glad i eksempel deg selv, se for deg at du er fri. at du står der med mange dyr rundt deg. gi deg selv en mulighet et skritt frem i fremtid, så tilbake å sette deg, husk fremtid et skritt alltid frem. tilbake betyr det gamle.

smil til verden; «du er en fri sjel!» lytt til vibrasjonen og englespråket

* * * * * * * * * * * * * *

Da er vi kommet til min hilsen på utenomjordisk….
vibrasjonsspråk jeg ber deg se for deg regnbuen inne i deg; så perle, sølv, gull og diamant som drysser ned en sterk energi til deg. «les dette tre ganger og lytt inni deg…» gråt og latter er nå helt naturlig ,

«Adeni abena chaii»; jeg er en engel i fra lyset . Jeg bringer deg fred….

«kirian ki me natiadriam ki ki ki.»; fred frihet er mennesket beste venn frihet frihet frihet.

«Abeliniar dai beniu aktrian beksaii dairi»; en gammel mester jeg er jeg ser deg du vakkre sjel om du er liten eller stor, kom jeg hjelper deg jeg holder min pekefinger mot deg. føl min energi……

«Chinini mafertrayhi»; du lytter til ditt hjerte , jeg er en del av deg jeg er sjelens speil ,

«Abenchia darini melldian gi to werrithzhi»; tro på at nå går gullnettet opp slik at alt gammelt og ungt får i sammen en ny energi, nå er vi sammen om ny jordenergi…

» aben chi maa do ki fi merti abriaso kiii da varith, adann adann adann»; jeg befester herved at nå er nøklene av de 12 enheter blitt en ny sjel på jord ,du er den sjelen .la oss nå stå sammen om vård jord ,la alle våpen bli blomster. la alle vi mennesker stå sammen; alltid, tenn nå et lys …..

Stor glede er med dere alle! Når ting blir vanskelig; jobb med denne energien, & du finner noe nytt her under hver en linje…

Takk Med God jul fra Naomisol.

Stå i ditt hjerte alltid da har du ditt hjertelys ingen ting er da vondt lenge av gangen for du finner alltid noe vakkert!

Denne for dere alle lov å bruke, bruk gjerne trommer, det du har å spille med eller lage lyd med, samle folk ta de med, send meg gjerne en mail med dine opplevelser, da ser jeg på dine opplevelser naomisol.


The Kit

Fem meditationer opprettet for å øke graden av bevissthet om deg selv, dine kjære, menneskeheten, alt levende og Moder Jord.

Settet åpner muligheten for kommunikasjon mellom verdener, og tilsvarende i den nye virkeligheten som venter.

Du vil trenge tre steiner for å utføre trinnene 2, 4 og 5: en ametyst, en rosenkvarts og hematit. Disse tre er billige og vanlige steiner.

~ Last ned kurset: ~