Meny Lukk
EngleHealing

Englenes Edelstein Healing
The Board of Angels Gems

  Dette kurset læres ut som et tilleggskurs til The Board of Angels kurset, men det er også ment å være et separat kurs, et eget Engle Healings Kurs med Edelsteiner. Det betyr at du kan lære dette kurset først og siden gå The Board of Angels om man ønsker.

  Kurset er et bra kurs å ta for dem som allerede er interessert i edelsteiner. Totalt trenger man 36 steiner for å kunne jobbe med kursmaterialets kunnskaper. Steinene som brukes er grunnleggende og vanlige steiner som er relativt enkle å få tak i. Board of Gems 1 og 2 elever har alle disse, eller dem kan erstatte noen eller alle av steinene, med tegn fra Board of Gems.

  Steinene plasseres på sin plass på Board of Angels tegnene eller på Stein Boaden i dette kurset. Elever kan også legge Board of Angels under den nye Stein Boarden.

  Hvor steinene ligger er viktig da de henter inn energi og englekraft fra hverandre. Edelsteinskombinasjonen kobler seg opp på noe som kalles for Den Andre Realiteten og De Guddommelige Englevesenene, også kalt De Hellige Englene av Lys. Det er sammen med denne formen av engler, som vi vil jobbe med. De gir oss helt nye muligheter til å heale ettersom de kommer fra en annen realitet enn vår. Ja, Den Andre Realiteten gir oss mange nye måter å heale og løse problemer på. Både de fysiske, de psykiske og de emosjonelle problemene. Nye måter som vår realitet ikke har kunnet gi oss, ettersom at vi ikke har hatt denne kontakten, før nå.

  Vår Englehealing med Edelsteiner omfavner det dypt åndelige, det guddommelige og hellige. Det hjelper det enkelte mennesket så vel som hele menneskeheten og planeten, Moder Jord.

Kurset varighet: 2 dager

Steinliste: Granat, morganitt, rosenkvarts, serpentin, peridot, bergkrystall, regnbue månestein, howlitt, blå kalsitt, solsten, citrin, landskapsjaspis, gul tigerøye, rød tigerøye, snøfnugg obsidian, akvamarin, sodalitt, chariot, ametyst, girasol, karneol, månestein, kunzitt, blå blondeagat, sugilitt, grønn jade, gul kalsitt, dalmatinerstein, hematitt, grønn aventurin, blå kyanitt, krysokolla, rød jaspis, angelitt, gul jaspis, amasonitt.
NB! Steinene er ikke inkludert i kurset! Ta gjerne med din egen stein kit om du har. Jeg vil ha inne noen få sett av ‘stein kittet’ pluss en del ‘enkelt steiner’.

I kurset jobber vi med steiner, engletegn, meditasjoner, healing, steinopplegg, portaler og seremonier m.m.
Vi får påfyll av åndelig kunnskap og vi løfter både våre indre og ytre energier opp flere nivåer!

Naomi Sol