Meny Lukk

Her vil det komme info om flere typer kurs, innen det åndelige, som…

Kanalisering og mediumskurs, Lysvesen, Rensekurs (for deg / hus / områder), Naturvesen, regresjon,

 


66`sansenkurs
Vi har alle em 6`sans. «Lær deg å bruke denne.» Den sansen du er sterkest på trener vi på først. For så å jobbe videre & dypere med sansene. Enkle, men kraftfulle øvelser, og mye spennende & gøyalt!

 


maleri-solIntuitivt Magisk maling kurs
med dine guider og hjelpere. Meditasjoner og øvelser for kontakt med elementene. Lær å avlese energi i bilder og drømmer, og avlesning av ditt maleri. Åpninger med sterk sansetrening, kanalisering og åndelig kontakt med dine guider. Dyreguider og familie. En sterk opplevelse og utdyping av din sjel med en seanse, healing, bevegelse og om livet på Jorden.

Du får også board tegn! Dette kurset er et Sjelekurs for hjertet! Sammen med Naomi sol


spirituelaftenSpirituell aften.
Naomi sol kan komme hjem til deg og din gruppe. Da kan du velge mellom Seanse, hjelpere, tidligere liv, Minikurs, Meditasjon, m.m. Kan også ha med et utvalg av Alternative varer.


seanseSeanser

Naomi Sol er født med synske evner. Hun ser i bilder og film i tillegg til å høre hva åndene sier. Naomi Sol kan kommunisere med alle former av hjelpere og andre ånder.

Vi går inn i en vakker seremoni med lyset, hva lyset står for og hva vi kan bruke det til. Det blir en dyp lysmeditasjon, og vi fortsetter med å gå dypt inn i en meditasjon for å høyne og roe ned energien rundt oss. Mens vi sitter i denne meditasjonen vil Naomi Sol videreformidle de beskjedene hjelperne gir. Alle vil få en beskjed!

Huskeliste:
Penn og papir.
Ta gjerne med teppe da det ofte blir kaldt av alle energiene. Skru av mobiltelefonen før seansen begynner.
(Det holder ikke med å sette den på lydløs. Strålingen virker også forstyrrende.)

Påmelding:
E-post: post@naomisol.no
Tlf: 92 23 14 79

neste seanse..


Magisk Mediumskapskurs

Ønsker du å lære deg nøklene til å bli et Medium?
Vi åpner med øvelser i bedre kontakt med guider/ hjelpere. Mange morsomme øvelser. Vi mediterer i sterk sirkel. Lær deg med beskrivelse av hvem som står der. Hva sier de? Alle sansene trenes. En opplevelse med Nye Energier.
For både nybegynnere og viderekommende!

Alle får personlige Forhøyninger!
Kom inn i vår Magiske verden av Lys..

-Nye steder kommer, følg med..

Pris: kr 1000,- m/Diplom


1 års Rense og Balansering Kurs
m Naomi Sol
leaves

 

 

Med 10 terminer og en reise!

Du lærer alt om rensing av energier fra deg selv til andre sjeler. Både Hus, Gård, Mark, Fjell, Elementer. Altså alt av energi fra moder jord til universet. Her finn vi også dine sterke sider. Mer info her

En stor sjels-mulighet for alt du tror på.

Oppstart 2 og 3.Mai 2015 – Første gruppe.