Meny Lukk

Den Gyldne Bevegelsen

golden_movement_symbolFør skapelsen, før allting, reiste noen vesener, kalt de Gyldne Ridderne, de eldste i universet, seg opp fra en energi kalt den Gyldne Bevegelsen.

Man kan si at det var en energi de trengte for å reise seg fra skapelsen. Den Gyldne Bevegelsen er Universets egen energi. Den representerer Kraften og Energien til Universet. Denne bevegelsen linker deg tilbake til før skapelsen og derfor har den muligheten til å gjenopprette saker selv fra før skapelsen. Ved å motta energi fra den Gyldne Bevegelsen kan man ta inn energi så gammel at den kommer fra før tanken til Gud. På en måte kan du tenke på denne bevegelsen som en bevegelse som kan «gjenopprette» deg og også «gjenopprette» en bitteliten del av skapelsen. Dette fordi den har en link tilbake til før skapelsen. Denne energibevegelsen ble lært av de Gyldne Ridderne. Den har muligheten til å klarlegge helt til før skapelsen. Denne bevegelsen er den eldste bevegelsen i universet.

Det er en ære å jobbe med denne bevegelsen.
Det finnes mer en en del av den Gyldne Bevegelsen,men den første delen representerer hendelsen når de Gyldne Ridderne reiste seg opp fra det som i universet var blitt kalt; Sjøen av Muligheter. (også kalt; Evighetens Hav) De Gyldne Ridderne vokter kreftene av energi, en kraft er Brønnen av Hvit Tid.

Universell kunnskap lærer ut at vi lever i en Blå Skapelse; det finnes andre skapelser og andre farger. Den Gyldne Bevegelsen er den perfekte energi til fargen blå som er i denne skapelsen.

De Gyldne Ridderne startet en orden kalt Cha Ordenen for å representere dem. De lærte Cha Ordenen den Gyldne Bevegelsen. Cha Ordenen står for den Høyeste tro på Sannhet, Kjærlighet og Nøytralitet. Det er de som kan kalle på de Gyldne Ridderne. Fra begynnelsen av tilhørte den totale kunnskapen om den Gyldne Bevegelsen Cha Ordenen. De Gyldne Ridderne, gjennom Cha Ordenen, anerkjenner Universell Hvit Tids Healing som tilpasset for menneskene på Jorden, og valgte at den Gyldne Bevegelsen kunne være en del av opplæringen i Universell Hvit Tids Healing. Del 1 av den Gyldne Bevegelsen blir lært ut på kurs 1 i Hvit Tids Healing.

Det er en velsignelse at den Gyldne Bevegelsen har blitt gjort tilgjengelig for menneskene som lever på Jorden. Det er en hellig og kraftfull energi som skal bli brukt omsorgsfullt og med rene hensikter. Denne universelle kraften er alltid tilgjengelig og kan brukes på myriader av forskjellige måter for å heale mennesker, dyr, natur, planeten, planter, mat, situasjoner mm.

Når de spesielle bevegelsene er lært og husket, kan man samle energi fra Universet inn i hendene for å bruke ved healing. Bevegelsen er til for alle, uansett alder og bakgrunn, men det er viktig å vite hvordan man skal jobbe med denne energien, dette fordi den er meget kraftfull. Ved å arbeide med den Gyldne Bevegelsen vil aurafeltet ditt øke med 2 til 2,5 meter.

Det gjør ikke noe om du har et fysisk handicap. Alle utfører den Gyldne Bevegelsen på sin måte, ut fra sine egne fysiske muligheter. Effekten vil på ingen måte bli svakere selv om noen av bevegelsene ikke blir utført «perfekt». Det er hjertet som teller. Du kan sitte eller ligge når du tar bevegelsen. Den Gyldne Bevegelsen kan også visualiseres. Du trenger ikke å utføre den fysisk.

Denne energien er helt trygg og kan ikke bli brukt til negative formål. Den har alltid en vidunderlig positiv effekt på livskvaliteten.

Denne informasjonen er gitt av Channie Centara.
(Channie Centara Cha West)

Den Gyldne Bevegelsen Fremført av Channie West