Meny Lukk

Litt om Universell Hvit Tids Healing:

Universell Hvit Tids Healing oppsto fordi akkurat denne spesifikke formen av healing er spesielt tilpasset for å gis ut og tas imot av mennesker. Denne healingen er i samklang med mennesket og er tilpasset etter dets forutsetninger og behov for å gi og ta imot healing.

Hvit Tids Healing er unik pga. at man med denne formen for healing går inn i HVIT TID. HVIT TID er det samme som å arbeide i fortid, nåtid og framtid samtidig. Tiden slås sammen til en enhet. Pga. dette har healeren mulighet til å gå bakover i tiden og gi healing innen sykdommen har oppstått eller gå inn i framtiden og forhindre at sykdommen oppstår igjen!

Med Hvit Tids Healing belaster man aldri sin egen livsenergi. Derimot kjenner healeren seg mer i harmoni med seg selv under og etter behandlingen.

Man kan heale stort sett alt og alle. Det finnes ingen begrensninger for hva man kan utrette. Healeren utvikles hele tiden selv om han \ hun bare gir seg selv healing. Til slutt holder det for healeren å bare se på en person for at den skal føle seg bedre!

Universell Hvit Tids Healing anvender den sterkeste kraften i hele universet: ubegrenset kjærlighet. Healeren tar inn kraften gjennom en ”trakt” som leder ned til kronechakraet. For hver gang healeren gir en behandling utvides trakten en anelse og healerens styrke og tilgang til kosmos øker.

Det finnes også snarveier for å øke kraften raskere. Man kan utvide trakten i ulike steg og slik øke healerens kapasitet!

Hvit Tids Healing kan brukes på mange ulike vis. En vant healer kan ”skreddersy” en behandling spesielt for hver klient. Healeren går inn på alle nivåer i kroppen og psyken.

Foruten ren håndspåleggelse inngår mange andre teknikker i Universell Hvit Tids Healing, bl.a. aurarens teknikker, chakrabalansering, eller man kan legge inn en lysstav.

På høyere nivåer kan healeren arbeide direkte med engler og andre høyere vesen ved en behandling.

I Universell Hvit Tids Healing inngår også fjernhealing. Når man fjernhealer anvendes spesielle utomjordiske symboler. Symbolene er viktige og kan også anvendes i andre sammenhenger.

Vi bruker også ”Den Gyldne Bevegelsen” for å samle inn kraft og helbredende energier. Dette er en unik kunnskap som aldri før har blitt vist for allmennheten. Symbolene og bevegelsene er hellige og ytterst kraftfulle, de er sprunget ut av universets hjerte og skal behandles med kjærlighet og respekt.

Viktig!
Universell Hvit Tids Healing kan aldri anvendes til negative formål. Ut av den ubegrensete kjærligheten kan ingenting ondt noensinne komme.

Kurs i Universell Hvit Tids Healing: