Channies Stenbok

Krystall/Mineral-Healing
Råd og tips for velbefinnende med stener

basert på
Den Universelle Hvit Tids Healingens Filosofi.
Av Channie West

Boken er skrevet som en anbefaling til mennesker med en åndelig interesse for helse.

Anbefalinger om hvordan man kanskje skulle kunne gå frem for å øke sitt velbefinnende og sin lykke på en alternativ sten-energi metode.

Vi hevder ikke at vi kan helbrede sykdommer som nevnes i teksten, men anbefaler denne boken bare som en del i et nytt tankesett.

Vi håper likevel på at våre tanker og ideer, om stenenes energi, skal kunne få en fremtidig rolle og bruksområde som en kompliment til skolemedisin etc.

Pris: 380 ,-
( Porto kommer i tillegg til pris )

Bestill via Naomi Sol
epost: post@naomisol.no
Tlf: 92 23 14 79

flere aktiviteter du kanskje vil like

Steiner – Mer lys til hverdagen

Jeg til byr dere alle stener som er et levende mineral. I denne tiden sliter vi mennesker med mye uro, stress, lite søvn, depresjoner, med mer. Vi stiller ulike spørsmål til oss selv, vi søker på svar. Alt vi er av menneske, dyr, naturen, er også energier. Jeg tilbyr dere stener for sjelen, hjerte, beskyttelse, […]

Channie Cha’s dagbøker

En Engels dagbok (UTSOLGT) av Channie Cha Dagbok 2 fra Channies fantastiske eventyr og reiser. Boken tar deg med på hennes mange reiser i universet blandt utenomjordiske, engler og erkeengler, m.m. En spennende og lærerik bok som åpner oss opp for å se et større bilde av våre liv og sannheter som ligger i vårt […]