Sol Sirkel – Stjørdal 4.11

Sirkel med Solenergi, sterke tegn og lys kraft i året 2021

Den nye tiden med Universets Soler Meditasjoner! Sterke tegn, ord og tekster.
Alle får en åndelig forhøyning Fra en Engel og fra Solen. Alle får også beskjeder.
En sterk og fin energi!

Tid: 18.00 – 21.00
Dato: 04.11
Sted: Stjørdal
Pris: 600,-
Adr: mottas ved påmelding

Påmelding via:
Berit Byberg
tlf: 92 83 05 67

Ta med:
1 lys med skål under + levende rose + skrivesaker.
(NB! Helst et nytt lys og ikke et telys)

Velkommen!

flere aktiviteter du kanskje vil like

2021 nye priser og tilbud

Velkommen til 2021, er et nytt år med ny livsgnist og håp! Jeg har nå åpnet opp for å bruke skype eller andre videosamtaler til mine timer og kurs! Jeg har også nye priser nå i 2021 og en god del nye tilbud, som jeg tror passer perfekt for tiden vi er i! Ser frem […]

Gavekort 2021 – nytt tilbud!

TILBUD! 10% Rabatt ved bestilling før 23.12.21 Da har jeg åpnet opp for Gavekort for dere som ønsker en time eller flere med meg til neste år! Gavekort på Healing og Åndelig Veiledning– Kan brukes på Timer og Tjenester! Gavekort kan sendes via E-post eller via Post!Og Alle Gavekort vil være gyldig i 1 år! […]