Rense Kurs og Tur ‘ Ny dato ‘ Bergen

Kommer senere grunnet Helsetiltak

Delta på Rense kurs fra torsdag til søndag
med Hovedkurs Rensing fredag til søndag.

Torsdag:
Vi samler oss i tre timer til rensing og balansering, med mye fornyelse og healing. Alt blir klargjort av hva du kan arbeide med, både til deg selv og hva du er best til i din rensing. Vi starter kl.13:00 og vi drar ut på stedet hvor vi skal Rense m.m. fra kl.18:00. Plass får du tildelt av meg Når du er påmeldt!

Vi samler og styrker gruppen mye før vi går ut. Det blir gitt sterke beskjeder om plasser og steder, og det blir også gitt deg eget Kanaliseringsark pr. dag for din energi.

Du får også en liste om det som trengs til kurset. Hovedkurset går på fredag, fra kl.17:00, men vi starter ute fra kl.11:00 for de som blir med ut og deltar i Rensemetoder ute.

Torsdag kl. 13:00 til 16:00 og Rensing ute kl. 18:00. Fredag kl. 11:00 til 14:00 og videre kl. 16:00 til 19:00. Lørdag og søndag fra 11:00 til 18:00.

NB! Du kan ikke bare bli med ut her, da du først må ha med noen av timene og kunnskapene, dette slik at gruppen bærer den samme energien. Det blir Spennende dager!

Adr. m.m. mottas ved påmelding. Da er man bindende påmeldt! Slik at vi kan få arbeidet med din energi.
Her møtes vi i Lys og Kjærlighet.
Pris: Torsdag til søndag kr. 1800,-
Du kan få bli med enkelt dager! Da er det 500,- pr. dag.
Depositum på kr 500,- betales ved påmelding
kontonr: 9485 05 53887

Alle tar med mat (niste) + Uteklær og lett innetøy.

Påmelding:
Epost: naomisolvivi@gmail.com
Tlf: 92 23 14 79

Spennende opplevelser!
Meget Populært!
Velkommen!
Naomi Sol

Mer om HovedKurset:
Rense Kurset er et kurs hvor man lærer å arbeide for å balansere energier. Vi lærer å rense hus, mennesker, dyr, steder, naturen og Moder Jord.

Tiden som vi lever i, er i en enorm forandring og alt virker å komme til overflaten nå! Denne kunnskapen kommer derfor godt med og vi kan stå sterkere på vår vei.

I det nye rensekurset lærer du også enkle øvelser for å rense deg selv og vi blir kjent med ulike nivåer i Morder Jord.

Vi lærer å bruke flere hjelpemidler som stener, vann, symboler og mer, for å virkelig sette fart på rensingen og åpne opp for nye og harmoniske energier som skaper positive forandringer til det vi renser.

Vi følger myndighetenes helsetiltak!
Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt!

flere aktiviteter du kanskje vil like

Sirkel – Den andre siden – 22.07 – Drammen

Sirkel for kontakt med de på den andre siden Øvelser for sterkere kontakt og øvelser for å rense seg! Meditasjoner, enkel healing metode, forhøyning og dype beskjeder fra guider og hjelpere. Dette er populært så meld deg på raskt! Dato: 22.Juli – Onsdag Tid: 18.00 – 21.30 Pris: 500,- * Ta med skrivesaker og et […]