Ledige timer 19.03 – Stjørdal

Hei, jeg har noen få ledige timer igjen fredag den 19 Mars på Stjørdal!

Ønsker du en time med meg i Stjørdal kan du kontakte Berit for timeoppsett!

Velkommen til Time!
Naomi Sol

Timeoppsett via
Berit Byberg
Tlf: 92 83 05 67

Vi følger myndighetenes helsetiltak!
1 meter avstand. Ikke møt opp hvis syk etc..
Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt!

flere aktiviteter du kanskje vil like

2021 nye priser og tilbud

Velkommen til 2021, er et nytt år med ny livsgnist og håp! Jeg har nå åpnet opp for å bruke skype eller andre videosamtaler til mine timer og kurs! Jeg har også nye priser nå i 2021 og en god del nye tilbud, som jeg tror passer perfekt for tiden vi er i! Ser frem […]

Kurs: Livet Nå 14.03.21 – Drammen

Livet Nå, med alt vi kan og er som sjel!Mange er påvirket av tidligere liv. Dette kurset går inn i tidligere liv med øvelser, slik at man kan løse opp noe av det som kommer frem. Fra tidligere liv og det som ligger i livet ditt siden du ble født. Her gjør vi en avlesning! […]