Meny Lukk

Board of Knowlegde 1 og 2.

Board of Knowlegde er en av de eldste kunnskapene og er også en av de mest effektive måter å hjelpe mennesker på, for å finne sin åndelige vei og vekst. Når tegnene søkes i the board, finner det ditt unike tegn, som kan føre deg videre. Mot hver og en sin ultimate mulighet, til en lykkelig og harmonisk fremtid.

Det har ingenting med hvem du er, hvilke erfaringer du har eller om du har hatt interesse for det åndelige. Heller ikke om du aldri har søkt etter noe åndelig inni deg, i det store og hele. Board of Knowlegde tegnene kan bli gitt til alle mennesker, dyr, jord, blomster, engler, erkeengler, hjelpere, guider, ALT! Og alle tar imot.

Vi sier at den som har tatt en eller flere board utdannelser, har blitt godkjent som en giver av the board og den som mottar er en mottaker.

Board of knowledge er ikke en form for healing, den går gjennom alle lag og nivåer til Jorden, noe som kan være vanskelig å forstå. Board tegnene kan bli gitt til alle mennesker, i alle sine unike livs faser og kraften når frem til alle.

Board of knowledge tegnene leder menneske til deres egen tro og deres forutsetting på hva man kan nå frem til, i sin åndelighet. Og tegnene gjør dette med slik en mykhet, at du alltid vil finne frem om du har gått deg litt vill. Og Tegnene gjør veien alltid mye klarere, slik at du finner din egen unike og rette vei.


Board of knowledge skaper positive forandringer som passer perfekt for mottakeren. Om man skulle sende en åndelig åpning for tidlig, vel da avventer tegnene til det perfekte øyeblikket i personens liv kommer, for å motta den nye åpningen.

Den som blir utdannet i Board of knowledge kan gi tegn til seg selv, men vi anbefaler at en annen giver får lov å gi tegn, slik at også givere får denne opplevelsen av å motta.

En Giver gir ut med sin sjel og sitt hjerte når den jobber med tegnene, som skal gis til en mottaker. Man gir en serie av tegn eller bare et tegn, alt etter hva som trengs. Tegnene er Utenomjordiske tegn.

Under kurs 1 og 2 jobber du med 72 tegn. Det finnes i alt 5 maler med ulike nivåer og alle tegn kan kombineres med hverandre. Også tegn som ligger i ytterkanten av hver mal, mellom, bak og foran kan kombineres med hverandre eller sammensmelte og bli et annet tegn.

Dem som har lært seg board kan gå videre og arbeide med hva de enn ønsker å arbeide med i det åndelige. Alle har en drøm, og med board får man muligheten.

Du kan gi board til en mottaker eller du kan gi til en gruppe. Du kan også gi board til jorden, naturen, elementene og mye mer. Man kan arbeide både på nær og på fjern med the board.

Velkommen til en ny verden med store forandringer i deg selv, for deg som giver og for deg som mottaker.

Naomi Sol