Meny Lukk

Om Board of Knowledge 5

Board 5 er veldig, veldig avansert. Det kalles The Holy Board. Board 5 er det ultimate for Alt som eksisterer. Det er mer enn Divine og høyere enn alt og alle. Det gjelder alle nivåer og plan av eksistensen. Det berører og vekker Solstjeren i oss. Board 5 har å gjøre med Total og Full opplysthet.

Board 5 er The Ultimate Board som er relatert til Alt og Alle, som finnes på alle nivåer, alle nivåer av tilværelsen, og i alle verdener. Board 5 relaterer seg til alle eksistenser og alt som eksisterer, både fysisk og ikke-fysisk, psykisk og emosjonelt, etc.

Board 5 har ingen grenser. Det ser og forstår alt og alle, fra liv til død, før inkarnasjonen og etter oppstigning og alt i mellom. Board fem vet hvorfor alt skjer og er nøkkelen til alt. Bare Board 5 kan samle sammen alt fra board og skape en enhet av absolutt alt.

Alle brettene sammen inneholder alt som eksisterer, hele veien ned gjennom alt som har blitt skapt og som eksisterer. Det kan sies at alle brettene blir smelter sammen og blir ett, og at det derfor er alt og alle overalt. Dette Board of Knowledge brettet styrker, knyter sammen og løfter opp absolutt alt.